Responsiiviset verkkosivut yrityksellesi

Nopeat, mobiiliystävälliset ja hakukoneoptimoidut kotisivut saat minulta.

Responsiiviset verkkosivut toimivat kaikilla laitteilla.

Mitä hyötyjä responsiiviset verkkosivut tuovat?

Oikein toteutettuna responsiiviset kotisivut ovat nopeammat, käyttäjäystävällisemmät ja tehokkaammat asiaskashankinnassa. Lisäksi kehitys ja ylläpito on kustannustehokasta, sillä on kyse vain yhdestä sivustosta.

1. Säästä aikaa ja rahaa

Responsiivisten verkkosivujen kehitys on huomattavasti nopeampaa ja kuin esim. mobiili-applikaatioden kehitys tavallisten nettisivujen lisäksi. Ja koska aika on rahaa, ovat responsiiviset kotisivut myös kustannustehokkaammat. Säästät myös siinä että sinulla on vain yhdet sivut joiden ylläpidosta täytyy huolehtia.

2. Alhaisempi Bounce Rate, parempi konversio-aste

Mobiili-ystävällinen sivusto on käyttäjäystävällisempi kävijöille. Tästä syystä he viettävät enemmän aikaa sivustollasi ja tutustuvat sisältöösi tarkemmin. Näistä syistä myös konversio-asteesi kasvaa mobiilikäyttäjille ja saat hankittua enemmän asiakkaita.

3. Paranna hakukonenäkyvyyttä

Responsiivinen sivusto tekee hyvää hakukonenäkyvyydelle. Vuodesta 2015 lähtien Google on priorisoinut mobiili-ystävällisiä sivustoja hakutuloksissa. Responsiivisten verkkosivujen ansiosta vältät tuplasisällön – joka on haaste SEO:n kannalta mikäli sinulla on 2 eri versiosta samasta sivustosta.

"

Uudistin Sampsan kanssa sivujamme ja tarkoituksena oli tehdä responsiiviset verkkosivut niin, että lopputulos on raikas ja teknisesti tätä päivää. Projekti onnistui hienosti ja työn tekeminen kävi sutjakkaasti. Voin suositella!

Joona Henttonen - Cabassi Oy

Joona Henttonen - Cabassi Oy

"

Meidän piti miettiä sivustomme alusta saakka uusiksi ja rakentaa siitä sokkeloisen tekstihirviön sijaan tyylikäs ja kaupallisesti tehokas sivusto. Kävijöitä oli, mutta kukaan ei löytänyt lomakettamme. Onneksi törmäsimme Sampsaan.

Petri Hollmén - Lyyti Oy

Petri Hollmén - Lyyti Oy

Miksi tilata responsiiviset verkkosivut minulta?

En ole graafikko tai AD joka helposti käyttää kokonaisen työpäivän muutaman pikselin siirtämiseen. Kehitän nopeita, hakukoneystävällisiä ja kaupallisesti tehokkaita sivustoja.

1. Unohda HIPPO – laitan analytiikan kuntoon

Montako tarjouspyyntöä tuli viimekuussa? Entäpä mobiilikäyttäjien osuus näistä? Asennan tarvittavat analytiikka-työkalut sivustolle, mm. Google Analytics, Tag Manager sekä Hotjar. Opastan tarpeen vaatiessa työkalujen käyttöönotossa. Voin myös suorittaa A/B-testausta sivustolla – pullonkaulojen ja muiden ongelmien selvittämiseksi.

2. Nopeus ja käyttäjäystävällisyys

Mitä hyötyä upeista nettisivuista on jos ei niiden kautta tule kauppaa? Minä kehitän nopeita ja käyttäjäystävällisiä sivustoja, joiden on tarkoitus olla kaupallisesti tehokkaita. Verkkosivut analysoidaan Google PageSpeed Insights työkalulla ja Pingdom Website Speed Testillä ennen julkaisua ja asennan sivustolle tarvittavat työkalut latausnopeuden parantamiseksi (mm. välimuistitus, kuvien minimointi).

Nopeat kotisivut ovat tärkeitä käyttökokemuksen ja SEO:n kannalta.

3. Hakukoneoptimoidut kotisivut

Suunnittelen ja toteutan kotisivut alusta asti hakukonenäkyvyys mielessä. Suunnittelen sivuston rakenteen asiakkaidenne käyttämien avainsanojen perusteella, teen sivuista nopeat ja varmistan että hakukoneet varmasti indeksoivat kaiken oleellisen sisällön. Luon sivustolle XML-sivukartan, asennan Yoast SEO lisäosan ja annan tarvittaessa neuvoja optimointin. Minulta voi myös ostaa hakukoneoptimointia erillisenä palveluna kotisivujen lisäksi.

4. Konversio, konversio, konversio

Jokaisella sivustolla on tavoite; se voi olla esim. tuotteen myyminen, sähköpostilistan kasvattaminen tai saada kävijä rekisteröitymään SaaS-palvelun käyttäjäksi. Mikä tahansa tavoitteesi onkaan, tulee sivusto suunnitella sen mukaan ja varmistaa että se latautuu nopeasti, on käyttäjäystävällinen ja luotettava. Nettisivujen tulee olla tehokas työkalu asiakkaiden hankinnassa.

5. En myy samaa pakettia kaikille

Monet mainostoimistot myyvät samaa pakettia eri kuorissa useille asiakkaille. Minä en käytä valmiita pohjia, kehitän sivuston sinun tarpeiden ja toiveiden mukaan – niin että se palvelee sinun asiakkaitasi parhaalla mahdollisella tavalla. Käytän usein WordPressiä alustana ja hyödynnän Bootstrapin responsiivista rakennetta.

Verkkosivujen hinta ja aikataulu

Hintaan vaikuttaa monta tekijää, kuten esim. sivuston laajuus, ulkoasun vaativuus ja tekniset ominaisuudet. Mitä vaativammat nämä ovat, sitä enemmän aikaa kuluu ja sitä enemmän sivuston kehitys tulee maksamaan.

Hinta-arvio

Koska jokainen kehittämäni sivusto on erilainen, en voi antaa sinulle valmista hintaa. Teen sinulle mielellään tarjouksen ensin kuultuani lisää sinusta ja siitä minkälaiset sivut sinä haluat. Kehittämieni sivustojeni hinta on noin 800 – 5000 €, riippuen pitkälti ulkoasusta ja teknisistä ominaisuuksista. En kilpaile hinnalla, haluan tarjota laadukasta työtä.

Aikataulu

Riippuen sivuston koosta, graafisesta ulkoasusta ja toivotuista ominaisuuksista, voi sivuston kehittämisessä mennä vain viikko, tai vaativimmissa tapauksissa 1-2 kuukautta. Etsin ensisijaisesti asiakkaita joiden kanssa on hauskaa tehdä töitä ja jotka haluavat investoida sivuston jatkuvaan kehitykseen (esim. hakukoneoptimointi, konversio-optimointi tai latausnopeuden parantaminen).

Älä missaa tilaisuuttasi - pyydä tarjous nyt

Valitsen asiakkaani tarkkaan ja otan vastaan vain rajoitetun määrän uusia toimeksiantoja joka kuukausi. Sinun kannattaa heti kysyä pystynkö auttamaan teitä - lupaan vastata jokaiseen tarjouspyyntöön.

Luen sähköpostia 2 krt päivässä ja pyrin aina vastaamaan 24 tunnin kuluessa.