Tietosuojaseloste

Digily Oy noudattaa menettelytapoja ja prosesseja, joilla suojataan henkilötietoja tietosuojalainsäädännön vaatimusten mukaisesti. Tämä tietosuojaseloste sisältää tietojen keräämisen perusteet ja sen mihin kerättyjä tietoja käytetään.

Voimme muuttaa tätä tietosuojaselostetta, jotta internetsivuston käyttäjät ja markkinointirekisterin henkilöt ovat aina tietoisia, miten heidän tietojaan käsitellään. Voimassa oleva ja soveltuva tietosuojaseloste on saatavilla aina Digily Oy:n internetsivustolta.

Internetsivuston käyttöehdot

Digily Oy (”Toimittaja”) sitoutuu suojaamaan Toimittajan tarjoaman internetsivuston (sisältäen, mutta ei rajoittuen, seuraaviin sivustoihin (actionkamerat.fi, aggregaatit.com, digikurssi.fi, halkomakone.fi, kamerakopterit.fi, klapikoneet.com, lainaguru.fi, makuualusta.fi, parasta.fi, paraswebhotelli.fi, paviljongit.fi, rahaanetista.fi, retkijatka.fi, sampsavainio.fi, sem-kurssi.fi, sup-laudat.fi, wp-teemat.fi, xn--kaasujkaappi-lcba.fi) sekä kaikki niihin liittyvät keskustelufoorumit, hakemistot ja tietokannat) (kaikki yhdessä ”Sivustot”) vierailijoiden ja käyttäjien yksityisyyttä. Tämä käyttöehtosopimus on voimassa Digily Oy:n ja sivustojen käyttäjien (”Käyttäjä”) välillä.

Mikäli et hyväksy näitä käyttöehtoja, älä käytä Sivustoja. Käyttäessäsi Sivustoja, hyväksyt tämän käyttöehtosopimuksen sisällön ja sitoudut sitä noudattamaan.

Muu kuin henkilötieto

Toimittaja voi kerätä käyttäjiltään muuta kuin henkilötiedoksi luokiteltavaa tietoa useilla eri tavoilla. Tämä tieto on tarpeellista Sivustojen käytön seurannan kannalta ja käytämme tietoa parantaaksemme Sivustoja.

Henkilötieto

Toimittaja kerää ja käsittelee tiettyjä Sivustojen käyttäjien henkilötietoja ja muita tietoja, jotka Käyttäjä on itse toimittanut erilaisilla yhteydenottopyyntölomakkeilla Toimittajan verkkosivuston, tai palvelin alasivujen tai alidomainien kautta tai sähköpostilla.

Sivustolla annettujen tietojen perusteella pystymme myöntämään pääsyn niihin verkkopalvelun eri osiin ja sisältöihin (esim. verkkokurssin luentoihin), joita Käyttäjä on itse pyytänyt. Pääsääntöisesti keräämme ja käsittelemme henkilötietoja, jotka

  • olet antanut meille, kun olet yhteydessä meihin tai asioit kanssamme, esim. kun ostat palvelujamme tai rekisteröidyt kurssille, tilaat uutiskirjeemme tai otat meihin yhteyttä pyytääksesi tarjousta tai tietoja;
  • syntyvät Palvelujamme käytettäessä tai verkkosivulla vierailun yhteydessä, esim. kun kirjaudut verkkokurssille; ja
  • saadaan muista lähteistä, soveltuvien lakien sallimassa laajuudessa esim. Kaupparekisteri, Väestötietojärjestelmä, Yritys- ja yhteisötietojärjestelmä tai Postin osoitetietojärjestelmä.

Keräämme ja käsittelemme esimerkiksi seuraavia henkilötietoryhmiä:

  • perustiedot, kuten nimi, ammattinimike ja suhteesi edustamaasi yritykseen ja yhteystiedot (sähköposti, osoite ja puhelinnumero) sekä asiointikieli;
  • asiakassuhteeseen liittyvät tiedot, kuten Palveluja ja tilausta koskevat tiedot, maksutiedot, laskutustiedot, markkinointiluvat ja –kiellot;
  • asiakasyhteydenotot ja niihin liittyvä kirjeenvaihto sekä rekisteröityjen oikeuksia koskevat kirjaukset;
  • Palveluiden käytön yhteydessä syntyneet henkilötiedot tai verkkosivumme käytön yhteydessä kerätyt tiedot esim. käyttäjätunnukset, salasanat, tunnistamiseen liittyvät tiedot, Palveluiden käyttöä koskevat lokitiedot, evästeiden tai samankaltaisten teknologioiden avulla verkkosivulta kerätyt tiedot (laitetunnus ja –tyyppi, käyttöjärjestelmä ja sovellusasetukset); ja
  • muut tapauskohtaisesti määritellyt tiedot antamasi suostumuksen perusteella.

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus ja oikeusperuste

Keräämme ja käsittelemme vain henkilötietoja, jotka ovat tarpeen liiketoimintamme harjoittamiseen, asiakassuhteen hoitamiseen ja asianmukaisia kaupallisia tarkoituksia varten.

Käsittelemme henkilötietoja ensisijaisesti tarjotaksemme ja toimittaaksemme sinulle tai edustamallesi yritykselle Palveluita. Voidaksemme tehdä niin ylläpidämme ja hoidamme asiakassuhdetta sinun tai edustamasi yrityksen ja meidän välillä. Tässä tapauksessa henkilötietojen käsittely perustuu sinun tai edustamasi yrityksen ja meidän väliseen sopimukseen.

Voimme olla sinuun yhteydessä kertoaksemme uusista ominaisuuksista tai markkinoidaksemme ja myydäksemme sinulle muita palveluita. Voimme käsitellä sinun henkilötietojasi myös markkinointitutkimuksia ja asiakaskyselyitä varten. Henkilötietojen käsittely perustuu meidän oikeutettuun etuun tarjota tietoa osana Palveluitamme ja markkinoidaksemme muita palveluitamme sinulle. Sinulla on milloin tahansa oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä suoramarkkinointiin.

Käsittelemme henkilötietoja myös huolehtiaksemme kurssien ja verkkosivun tietoturvasta, Palveluiden ja verkkosivun laadun parantamiseksi sekä Palveluiden kehittämiseksi. Voimme myös koostaa henkilötietojen perusteella sisäisiä raportteja johdon käyttöön liiketoimintamme asianmukaista johtamista varten. Näissä tapauksissa henkilötietojen käsittely perustuu meidän oikeutettuun etuun varmistaa Palveluidemme ja verkkosivumme asianmukainen tietoturva sekä saada riittävät ja asianmukaiset tiedot Palvelun kehittämiseen ja liiketoimintamme johtamiseen.

Voimme käsitellä henkilötietojasi lakisääteisten velvoitteidemme täyttämiseksi esim. koskien kirjanpitoa tai toteuttaaksemme viranomaisten lakiin perustuvat tietopyynnöt.

Käsittelemme henkilötietojasi myös muihin tarkoituksiin, mikäli olet antanut suostumuksesi tällaiseen käsittelyyn.

Henkilötietojen keräämisen ja käsittelyn kautta saatamme myös lähettää Käyttäjälle kohdennettuja markkinointiviestejä. Mikäli käyttäjä ei hyväksy tietojensa edellä kuvattua käyttöä, hän voi estää tietojensa käyttämisen lähettämällä kirjallisen pyynnön osoitteeseen [email protected]

Tietojen luovutus

Toimittaja voi toimittaa kolmansille osapuolille tilastoja sisältäen käyttö- ja käyttäjätietoja sekä muita kuin henkilötietoja, mutta nämä tilastot eivät sisällä tunnistetietoja.

Turvallisuus

Sivusto on suojattu teknisin ja organisatorisin keinoin. Sivuston tiedot tallennetaan palvelimille ja järjestelmiin, jotka ovat palomuurein, salasanoin ja muilla teknisillä keinoilla suojattuja. Pääsy henkilötietoihin myönnetään vain, jos se on tietojen käsittelyn kannalta välttämätöntä. Kaikki henkilötietojen käsittelijät ovat vaitiolovelvollisia.

Evästeet

Mitä evästeet ovat?

”Eväste” on pieni tekstitiedosto, joka tallennetaan tietokoneelle, tabletille tai puhelimeen, (jäljempänä ”laite”) verkkosivulla vierailun yhteydessä. Evästeet tunnistavat laitteesi verkkosivulla ja ”muistavat” aikaisemmat vierailusi käyttökokemuksen parantamiseksi. Useimmat verkkosivut, mukaan lukien meidän, käyttävät evästeitä.

Sinua ei voida tunnistaa pelkästään evästeiden perusteella, mutta yhdessä muiden tietojen kanssa ne voidaan yhdistää sinuun. Tällaisissa tapauksissa evästeitä voidaan pitää henkilötietoina. Emme kuitenkaan pyri tunnistamaan sinua evästeiden avulla. Mikäli teemme näin, varmistamme, että evästetietoja käsitellään henkilötietoina sovellettavien tietosuojalakien mukaisesti.

Miksi käytämme evästeitä?

Käytämme evästeitä:

  • verkkosivujen käyttökokemuksen parantamiseen,
  • henkilökohtaisten asetustesi muistamiseen,
  • olennaisen sisällön ja tiedon tarjoamiseen (esim. kohdennetut mainokset),
  • verkkosivujen turvallisuuden varmistamiseen, ja
  • tilastotietojen keräämiseen verkkosivujemme käytöstä ja mainonnan tehokkuuden mittaamiseen.

Mitä evästeitä käytämme?

Käytämme seuraavia evästeitä verkkosivuillamme:

Toiminnalliset evästeet

Toiminnalliset evästeet ovat välttämättömiä verkkosivujen ja sen ominaisuuksien käyttämiseen. Evästeitä käytetään esimerkiksi kirjautumistietojen ja kieliasetusten muistamiseksi. Toiminnallisia evästeitä voidaan käyttää myös verkkosivujen personointiin.

Käyttäytymistä mittaavat evästeet

Nämä evästeet keräävät anonyymia tilastotietoa siitä, kuinka ihmiset käyttävät verkkosivua. Ne voivat esimerkiksi auttaa meitä ymmärtämään, kuinka käyttäjät käyttävät verkkosivujamme ja mitkä ovat verkkosivumme suosituimmat osat.

Kohdennetut mainosevästeet

Nämä evästeet keräävät tietoja selaustoiminnastasi. Niitä käytetään, jotta mainonta olisi mielenkiintoisempaa ja vastaisi paremmin tarpeitasi. Voimme myös käyttää näitä evästeitä rajoittaaksemme sinulle näkyvien mainosten määrää ja arvioidaksemme mainonnan tehokkuutta verkkosivuilla. Evästeet ovat yleensä kolmannen osapuolen hallinnoiman mainosverkoston asettamia, jotta sinulle voidaan tarjota verkkokäyttäytymisesi perusteella mielenkiintoista sisältöä.

Muut kolmannen osapuolen evästeet

Voimme käyttää myös sosiaalisen median evästeitä verkkosivuillamme. Nämä evästeet keräävät tietoa siitä, mitä olet tehnyt sosiaalisen median verkkosivuilla, kuten Facebookissa, Twitterissä ja LinkedIn:issä. Emme vastaa tällaisista evästeistä. Tutustu huolellisesti kyseisten kolmansien osapuolien tietosuojakäytäntöihin.

Miten kauan evästeitä säilytetään laitteellani?

Laitteellasi olevien evästeiden säilytysaika jaetaan kahteen ryhmään.

Istuntokohtaiset evästeet

Yleensä istuntokohtaisia evästeitä käytetään väliaikaisesti selausistunnon kannalta olennaisten asetusten muistamiseksi. Nämä evästeet asetetaan yhdelle istunnolle kerrallaan ja niitä säilytetään siihen saakka, kunnes selain suljetaan. Istuntokohtaiset evästeet eivät tallennu laitteesi kovalevylle.

Pysyvät evästeet

Pysyviä evästeitä käytetään yleensä kohdennettua mainontaa varten ja saadaksemme tietoa verkkosivujemme käytöstä. Pysyviä evästeitä säilytetään kovalevylläsi myös selausistuntojen välillä, kunnes poistat ne tai määritelty säilytysaika päättyy. Säilytämme pysyviä evästetietoja enintään 2 vuotta.

Mitä vaihtoehtoja minulla on laitteeni evästeiden hallintaan?

Voit hyväksyä tai kieltää evästeiden käytön selainasetuksistasi. Siellä voit myös halutessasi tyhjentää evästehistoriasi. Selaimet yleensä mahdollistavat eri tapoja evästeiden käytön estämiseksi ja evästehistorian hallinnoimiseksi. Löydät evästeisiin liittyvät hallinta-asetukset tyypillisesti käyttämäsi verkkosivun ”Vaihtoehdot”, ”Työkalut” tai ”Suosikit” valikoista.

Hyväksymällä evästeet saat parhaan käyttökokemuksen verkkosivuillamme. Mikäli kiellät evästeiden käytön, eräät sivujen ominaisuudet eivät välttämättä toimi laitteellasi tai et välttämättä pääse kaikkialle sivuilla. Tämän vuoksi suosittelemme hyväksymään evästeiden käytön.

Voit koska tahansa vaihtaa tai peruuttaa suostumuksesi evästeiden käyttöön täältä.

Minulla on vielä kysyttävää evästeistä. Keneen voin ottaa yhteyttä?

Voit kysyä lisää evästeiden käytöstä verkkosivuillamme ottamalla meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Hyväksynnät

Käyttäjän toimittaessa henkilötietojaan Sivuston kautta, käyttäjä on antanut Toimittajalle ja/tai kolmannelle osapuolelle oikeuden käyttää tietoja kyseisellä sivustolla kuvatun mukaisesti.

Sivustolla annettu hyväksyntä koskee ainoastaan Sivustolle tallennettua käyttäjätietoa. Mikäli käyttäjä on toimittanut tiedot Toimittajalle muutoin kuin Sivuston kautta, kyseisten tietojen käyttöön ei vaikuta Sivustolla annettu hyväksyntä.

Henkilötietojen siirto ETA:n ulkopuolelle

Toimittaja ei siirrä käyttäjien henkilötietoja ETA:n ulkopuolelle pois lukien Toimittajan ETA:n ulkopuolella sijaitseva henkilöstö ja juridiset yksiköt ja/tai palvelun tarjoamista varten tarvittavat kolmannet osapuolet, joille tiedon siirtäminen on Sivuston ja sillä tarjotun palvelun toteuttamisen kannalta tai muusta Toimittajan katsomasta syystä tarpeellista. Mikäli tietoja siirretään EU/ETA-alueen ulkopuolelle, rekisterinpitäjä huolehtii riittävästä tietosuojan tasosta lainsäädännön edellyttämällä tavalla.

Kolmansien sivustot

Tämä tietosuojaseloste soveltuu vain Toimittajan Sivustoon. Sivusto voi sisältää linkkejä kolmansien sivustoille. Emme ole vastuussa muiden sivustojen tietosuojakäytännöistä.

Suosittelemme käyttäjää tarkistamaan käyttämiensä sivustojen tietosuojaselosteet.