Asiakkaat ja referenssit

Tutustu yrityksiin joiden nettinäkyvyyttä olen parantanut

Yli 100 yritystä on jo luottanut minuun

Olen saanut työskennellä yli 100 yrityksen kanssa 4 vuoden urani aikana. Suurin osa asikkaista on suomalaisia yrityksiä, mutta monilla heistä on toimintaa myös ulkomailla. Minulla on kokemusta digitaalisesta markkinoinnista mm. Suomessa, Ruotsissa, Saksassa ja Yhdysvalloissa.

Minulla on asiakkaita monilta eri aloilta, mutta koen että pystyn erityisen hyvin palvelemaan verkkokauppoja, SaaS-palveluita ja kulutusluotto-yrityksiä.

Minulta kysytään usein miten työaikani jakautuu tarjoamieni palveluiden kesken. Vuonna 2018 tein yhteensä 1079 laskutettavaa työtuntia (2155 tuntia vuonna 2015, 1890 tuntia vuonna 2016 ja 1088 tuntia vuonna 2017). Viime vuonna tunnit jakautuivat seuraavalla tavalla:

  • SEO-kehitys | 500 tuntia
  • Google Ads | 200 tuntia
  • Koodaus | 150 tuntia
  • Raportointi | 120 tuntia

Nykyään valitsen asiakkaani tarkkaan ja otan harvakseltaan vastaan uusia toimeksiantoja. Minulle on tärkeää että projektissa on riittävästi haastetta ja minun täytyy tuntea että pystyn oikeasti auttamaan. Raha ei aina ole keskiössä, vaan haluan ensisijaisesti työskennellä hyvien tyyppien kanssa.

Jos koet että tulisimme hyvin toimeen – ota yhteyttä.

"

En haluaisi suositella Sampsaa kenellekään, sillä toivomuksenani olisi että Sampsa tekisi pelkästään meidän projekteja. Tämä referenssin vaikutukset ovat todennäköisesti päinvastaiset.

Mitä Sampsan työskentelyyn tulee, Sampsa on luonut meille epäreilua kilpailuetua digitaalisen markkinoinnin tehokkailla ja mitattavilla toimenpiteillä. Parasta Sampsan osaamisaluetta on konversio-optimointi ja hakukonemarkkinointi.

Jokainen Sampsaan sijoitettu tunti tuotaa itsensä moninkertaisesti takaisin. Olemme tehneet yhteistyötä yli kolme vuotta ja olemme äärimmäisen tyytyväisiä.

Joel Ojala - eTasku

Joel Ojala - eTasku

"

Duracell-pupu ei ole mitään Sampsaan verrattuna! Meidän piti miettiä www.lyyti.fi sivustomme alusta saakka uusiksi ja rakentaa siitä sokkeloisen tekstihirviön sijaan tyylikäs ja ennenkaikkea kaupallisesti tehokas sivusto. Kävijöitä oli, mutta kukaan ei löytänyt liidilomakettamme. Onneksi törmäsimme Sampsaan.

Osana kahden hengen digitiimiämme Sampsa vastasi erittäin itsenäisesti vanhan sivuston sisällön kyseenalaistamisesta, uudelleen kirjoittamisesta ja käytettävyyden rakentamisesta.

Hänellä on ainutlaatuinen kyky kyseenalaistaa vanhat rutiinit ja miettiä asiat kävijän näkökulmasta. Lisäksi hän on käsittämättömän tehokas ja tekee töitä hienolla asenteella.

Yhteistyö on ollut juuri sellaista, josta olen unelmoinutkin. Olen voinut luottaa, että valmista tulee ja parempaa, jota olen tilannut. Parasta on, että Sampsa kehittää sivustoa, sen käytettävyyttä ja liidien laatua jatkuvasti A/B-testauksella.

Petri Hollmén - Lyyti Oy

Petri Hollmén - Lyyti Oy

"

Huomasimme vuosi sitten että Google-hakutulos rankingeissamme oli negatiivinen trendi ja tarvitsimme henkilön joka pystyy tekemään pitkäjänteisesti töitä rankingien nostamiseksi.

Sampsan avulla saimme trendin käännettyä ja orgaanisen myynnin nostettua uusille sfääreille. Segmenttimme on yksi Ruotsin Google hakutulosten eniten kilpailluista, eli Sampsa todella tietää mitä hän tekee.

Parasta Sampsassa on hänen asiakaslähtöinen palvelunsa, koskaan ei ole liian kiire etteikö hän ehtisi käymään läpi kehitystä tai tekemään pienempi fiksejä.

Olemme käyttäneet myös Sampsan graafisen suunnittelun ja A/B-testaamisen osaamista yrityksemme nettisivujen paranteluun ja uuden vielä julkaisemattoman palvelun kehittämiseen, jossa Sampsalla on ollut suuri rooli.

Ville Kymäläinen - C Finance Oy

Ville Kymäläinen - C Finance Oy

"

Sampsa is an exceptional expert of digital business. As a hired specialist Sampsa has executed a large variety of functions from SEO to AdWords and from graphics design to website building.

Not only does Sampsa upkeep his expertise on an amazing level (I would suggest for everyone to check his Twitter feed for superb SEO links), he also implements all his task with no follow-up needed what so ever.

Sampsa reacts fast on all queries and is also very fast to execute. It is because of these facts we’ve used Sampsa’s expertise even in things where a full time employee from our own organization might’ve been able to do the same things (but not as fast and not without guidance and follow-up).

Mika Niemi - Edututor Oy

Mika Niemi - Edututor Oy

"

Uudistin Sampsan kanssa sivujamme ja tarkoituksena oli tehdä responsiiviset verkkosivut niin, että lopputulos on raikas ja teknisesti tätä päivää. Projekti onnistui hienosti ja työn tekeminen kävi sutjakkaasti. Voin suositella!

Joona Henttonen - Cabassi Oy

Joona Henttonen - Cabassi Oy

"

Yrityksen, jonka omaan palveluun kuuluu myös etsiminen ja löytäminen, luulisi olevan itsekin helposti löydettävissä! Mutta digitaaliseen asiantuntemukseen liittyvässä skenessä operoidaankin erityisen kovassa huomioarvokisassa!

Sampsa on kuitenkin kyennyt nostamaan kävijämääräämme jo ensimmäisten 5 viikon aikana enemmän kuin uskalsin odottaa. Ja työ on vasta alussa: sivusto on uusittu ja ensimmäiset Adwords- ja Facebook-kampanjamme on aloitettu. Hakukoneoptimointiin syventyminen on vasta alkamassa.

Eniten olen arvostanut Sampsassa mutkatonta ja erittäin nopeaa toiminnan mallia. Ja työskentelyn filosofiaa, jossa jotain näkyvää ja tuntuvaa tuotetaan testiä ja jatkoideointia varten heti. Jopa puolessa päivässä.

Antti Romppainen - Marbles Oy

Antti Romppainen - Marbles Oy

Älä missaa tilaisuuttasi - pyydä tarjous nyt

Valitsen asiakkaani tarkkaan ja otan vastaan vain rajoitetun määrän uusia toimeksiantoja joka kuukausi. Sinun kannattaa heti kysyä pystynkö auttamaan teitä - lupaan vastata jokaiseen tarjouspyyntöön.

Luen sähköpostia 2 krt päivässä ja pyrin aina vastaamaan 24 tunnin kuluessa.