Gravity Forms

Luo helposti lomakkeita WordPress-sivustolle

Gravity Forms on käytännöllinen lisäosa WordPressiin, jonka avulla voit helposti luoda erityyppisiä lomakkeita sivustollesi ilman ohjelmointi-osaamista.

Luo lomakkeet drag n’ drop editorilla

Lomakkeen luominen Gravity Formsilla on helppoa! Voit käyttää graafista käyttöliittymää, joka toimii drag and drop toiminnolla. Klikkaat minkälaisen kentän haluat lomakkeeseesi (esim. sähköpostikenttä) ja sen jälkeen vedät sen oikeaan kohtaan ja päästät irti. GF:llä onnistuu myös ehdollisten kysymysten luominen; eli jos käyttäjä valitsee vaihtoehdon A –> hänelle näytetään sisältö B.

Gravity Forms lomakkeet WordPressiin

Liidit jäävät talteen WordPressiin

Kaikki tiedot jotka syötetään lomakkeidesi kautta jäävät talteen sivustosi hallintapuolelle. Voit aina palata sinne ja tarkistaa liidien yhteystiedot tai viedä ne sieltä exceliin.

Automaattiset ilmoitukset

Gravity Forms lähettää sinulle automaattisen ilmoituksen aina kun joku täyttää lomakkeen. Voit myös luoda automaattisen vahvistusviestin joka lähetetään lomakkeen täyttäjälle (monet arvostavat mm. kopion saamista omaan sähköpostiinsa).

Virheiden tarkistus

Lomakkeissa on valmiina “pakollinen” ja “ei pakollinen” valinnat kenttiä varten, eli voit helposti luoda pakollisia kenttiä (esim. sähköpostiosoite). Gravity Forms tarkistaa kentät kun käyttäjä lähettää lomakkeen ja ilmoittaa mahdollisista virheistä käyttäjälle.

Gravity Forms hinta ja asennus

Gravity Forms -lisäosaa myydään lisenssipohjalla.

Tällä hetkellä he tarjoavat 3 erihintaista lisenssiä:

  • personal $39 (1 sivusto)
  • business $99 (3 sivustoa)
  • developer $199 (ei rajoituksia)

Ostettuasi lisenssin ja maksettuasi sen PayPalillä, saat sähköpostiisi latauslinkin josta löydät tarvittavat tiedostot käyttönottoa varten WordPress sivustolle. Sähköpostissa on myös oma henkilökohtainen lisenssikoodisi, joka sinun tulee syöttää WordPressiin lisäosan asennuksen jälkeen. Lisenssi antaa sinulle vuoden verran päivityksiä lisäosaa varten (vuoden kuluttua voit silti jaktaa käyttöä ilman lisenssin uusimista).


Sampsa Vainio

30-vuotias yrittäjä, freelanceri & digitaalisen markkinoinnin konsultti Helsingistä. Blogissani pyrin jakamaan parhaat vinkkini internetmarkkinoinnin parantamiseen ja tuottavuuden maksimointiin.

comments powered by Disqus