Google Ads Editor

Nopeuttaa työskentelyä huomattavasti

Nopeuta AdWords -työskentelyäsi

Google adwords editor on googlen tarjoama, ilmainen työkalu, jolla voit tehokkaasti tehdä suurempia muutoksia Google Ads kampanjoihisi.

Mihin tilanteisiin Google AdWords Editor sopii?

Google Adwords editor on erityisen hyödyllinen silloin kun:

  • tililläsi on kymmeniä kampanjoita,
  • olet tekemässä useaa pienempää muutosta kerralla,
  • olet luomassa täysin uutta tiliä ja lanseeraamassa uusia kampanjoita

Työkalu ei sovellu kampanjoiden tulosten seuraamiseen eikä raportointiin, se on tarkoitettu ainoastaan muutosten tekemiseen. Google Adwords editor säästää huomattavasti aikaasi koska voit tehdä loputtomia pieniä muutoksia yhdellä kertaa, esim. koko mainosryhmän mainosten URLn muuttaminen kerralla.

AdWords Editorin käyttöönotto

Työkalun lataamisen jälkeen sinun tulee ladata Google Adwords kampanjasi työkaluun, ja sen jälkeen voit työstää niitä. Kun olet valmis, sinun täytyy siirtää tekemäsi muutokset takaisin AdWordsiin, tämä tapahtuu yhtä nappia painamalla.

Suosittelen Google Adwords editorin hankkimista kaikille ketkä työskentelevät usein Google AdWordsin kanssa. Työkalu on hyödyllinen ja säästää työaikaa varsinkin kampanjoiden, mainostyhmien ja avainsanojen organisoinnissa.

Sampsa Vainio farkkutakissa

Sampsa Vainio // Digily Oy

Olen 32-vuotias digitaalisen markkinoinnin konsultti Helsingistä. Viimeisen 6 vuoden ajan olen pyörittänyt 1-miehen digitoimistoa nimeltä Digily Oy. Koulutukseltani olen KTM (Åbo Akademi, 2014), pääaineena tietojärjestelmätiede. Yrittäjänä minulla on yli 9000 tuntia kokemusta digimarkkinoinnin tekemisestä asiakkailleni, ja olen konsultoinut verkkonäkyvyydessä yli 100 yritystä Suomessa ja ulkomailla.

Tätä sivua on muokattu viimeksi: 26.10.2019.