WordPress kotisivut yrityksellesi

Tyylikkäät, turvalliset ja helposti muokattavat verkkosivut.

Wordpress kotisivut Sampsan koodaamana.

Kotisivut maailman suosituimmalla alustalla

Noin 27 % kaikista maailman verkkosivuista käyttää WordPressiä alustana. Bloggaajat, yritykset ja jopa suurimmat uutissivustot käyttävät sitä alustana verkkosivuilleen. WooCommercen avulla se taipuu myös verkkokaupan alustaksi!

Helppokäyttöinen julkaisujärjestelmä

WordPress (WP) on julkaisujärjestelmä (Content Management System (CMS)), eli järjestelmä jonka avulla loppukäyttäjä voi lisätä ja muokata verkkosivujen sisältöä ilman ohjelmointi-osaamista.

WordPress on tullut monille tutuksi bloggaajien käyttämänä alustana, mutta nykyään monet yrityksetkin valitsevat WordPress kotisivut.

WordPress kotisivut voidaan räätälöidä käyttämällä erilaisia teemoja.

Nopeat ja SEO-ystävälliset responsiiviset sivut

Kehitän nopeasti latautuvia ja SEO-ystävällisiä responsiivisia kotisivuja yrityksille.

Miten saada lisää liidejä kotisivuilta?

Katso 5 varmaa liidimagneettia jolla voit kerätä talteen yhteystietoja kotisivuiltanne.

WordPress-sivuston hakukoneoptimointi opas

Pyöriikö sivustosi WordPressin päällä? Katso tästä opas sivuston optimointiin.

Miksi valita WordPress kotisivut?

Lue alta 8 syytä miksi sinunkin kannattaa valita WordPress kotisivujesi alustaksi.

1. Lisää ja muokkaa sisältöä helposti

Käyttöliittymä on selkeä, mikä tekee sisällön lisäämisen ja muokkaamisen helpoksi kaikentasoisille käyttäjille. Käytössäsi on WYSIWYG-muokkain (graafinen käyttöliittymä) jolla voit muokata sekä tekstiä että kuvia.

2. Asennus ja käyttöönotto minuuteissa

WP tunnetaan kuuluisasta 5-minuutin asennuksestaan. Tiedostopaketti ladataan WP:n kotisivuilta, sen jälkeen tiedostot ladataan palvelimelle ja muutamat asetukset vaihdetaan. Sen jälkeen sivusto on täysin käyttövalmis.

3. Open Source – eli ilmainen ohjelmisto

Open source tarkoittaa että WP-alusta voidaan ottaa käyttöön täysin ilmaiseksi. Tarvitset vain webhotellin johon WordPress asennetaan. Open source mahdollistaa myös sivustojen räätälöinnin hyvin pitkälle.

4. Miljoonia hyödyllisiä lisäosia (Plugins)

Alustan suuren suosion ansiosta monet ovat kehittäneet hyödyllisiä lisäosia WordPress kotisivuja varten. Lisäosien avulla voit luoda lomakkeita, tehdä hakukoneoptimointia sekä paljon paljon muuta.

5. Räätälöitävissä yrityksesi ilmeen mukaan

Mikäli haluat yrityksellesi WordPress-kotisivut, voidaan alusta räätälöidä täysin sinun yrityksesi ilmeen mukaan. Saat haluamasi fontit, kuvat, värit ja kaikki muut elementit. Tämä tosin vaatii usein koodarin apua.

6. Valmis verkkokauppaa varten

WordPress ei ole pelkästään kotisivuja varten, alustan päälle voidaan myös perustaa verkkokauppa. WordPress verkkokauppaan integroidaan kaikki verkkokauppa-ominaisuudet, kuten esim. maksuominaisuudet ja varastonhallinta. Tämä onnistuu WooCommerce -lisäosalla.

7. Sopii erinomaisesti responsiivisia sivustoja varten

Koska WordPressin räätälöinnin voi viedä hyvin pitkälle, soveltuu se alustaksi responsiivisille nettisivuille, monet teemat ovat valmiiksi responsiivisia. Minä kehitän aina WordPress sivustot responsiivisiksi, ellei asiakkaallani ole painavaa argumenttia sitä vastaan.

8. Jatkuvassa kehityksessä vuodesta 2003 asti

Ensimmäinen versio alustasta julkaistiin vuonna 2003 ja siitä lähtien miljoonat kehittäjät ovat aktiivisesti osallistuneet alustan kehitykseen, parantamiseen ja uudistamiseen.

WordPress teemat

Olennainen osa WordPress-asennusta on teema. Teemat määrittävät miltä sivustosi näyttää, minkälainen layout sivustolla on ja mitä ominaisuuksia sivustollasi tulee olemaan.

Teemoja voi ostaa valmiina (20-100 € kertakustannus) ja ottaa käyttöön muutamassa minuutissa, mutta silloin täytyy olla varma siitä että teema varmasti taipuu sivustosi tarpeisiin.

Lue lisää erilaisista teemoista täältä.

Sivuston hinta

Minä en käytä valmiita pohjia kehittäessäni asiakkailleni WordPress-sivustoja (ellei asiakas vaadi sitä). Ohjelmoin sinulle oman, täysin räätälöidyn teeman jossa kaikki tarpeesi on otettu huomioon alusta alkaen. WordPress-sivujen hinta tulee olemaan noin 800 – 3 000 € riippuen tarpeistasi.

WordPress + hakukoneoptimointi

WP sopii hyvin kotisivujesi alustaksi mikäli tarkoituksesi on tehdä hakukoneoptimointia. Tosin WordPress ei ole kovinkaan hakukoneystävällinen ”out of the box” eli ilman lisätoimenpiteitä, jotka usein jäävät tekemättä ellei sivuston kehittäjä ole niistä tietoinen.

Olen kirjoittanut blogiini oppaan WordPress-sivuston hakukoneoptimoinnista, jossa voit tutustua tärkeimpiin asioihin kun otat käyttöön WP-sivuston.

WordPress-sivuston turvallisuus

Mediassa pyörii välillä varoituksia WordPressin tietoturva-asioista ja olet saattanut lukea joiltain foorumeilta eri käyttäjien kokemuksia WordPressin turvallisuudesta.

WP-sivustosta voi tehdä täysin turvallisen noudattamalla maalaisjärkeä: vaihda salasanasi säännöllisin väliajoin, käytä vain luotettavien kehittäjien tekemiä lisäosia ja päivitä WordPress-alusta aina uusimpaan saatavilla olevaan versioon heti kuin mahdollista.

Älä missaa tilaisuuttasi - pyydä tarjous nyt

Valitsen asiakkaani tarkkaan ja otan vastaan vain rajoitetun määrän uusia toimeksiantoja joka kuukausi. Sinun kannattaa heti kysyä pystynkö auttamaan teitä - lupaan vastata jokaiseen tarjouspyyntöön.

Luen sähköpostia 2 krt päivässä ja pyrin aina vastaamaan 24 tunnin kuluessa.