Affiliate markkinointi

Kustannustehokas tapa hankkia uusia asiakkaita.

Affiliate markkinointi on kustannustehokas tapa hankkia uusia asiakkaita.

Affiliate markkinointi perustuu kumppanuuteen

Mitä jos joku lähettäisi sinulle satoja tai tuhansia kävijöitä verkkokauppaasi ja maksat siitä vain ja ainoastaan jos he ostavat sinulta jotain? Tämä on affiliate markkinoinnin (tai kumppanuusmainonnan) periaate.

Google AdWordsissä sinä maksat klikkauksista, eli joudut pulittamaan rahaa Googlelle vaikkei kukaan ostaisikaan sinulta mitään. Affiliate markkinointi on täysin erilaista.

Julkaisijat, eli niin sanotut affit, lähettävät kävijöitä verkkopalveluusi ja mainostaja (sinä) maksat heille komission jos kävijät ostavat tuotteen, tekevät tilauksen tai rekisteröityvät palveluusi.

Mainostajien ja julkaisijoiden välissä toimii niin sanottu affiliate-verkko. Verkko hoitaa seurannan, laskutuksen ja varmistaa että mainostajat löytävät heille sopivat julkaisijat.

Affiliate-verkot Suomessa

 • Adtraction
 • Tradetracker
 • Adsninja
 • Tradedoubler
 • Adservice

Alkuun pääseminen on helppoa: liity verkkoon julkaisijaksi tai mainostajaksi, etsi ja rekisteröidy sinulle sopiviin kampanjoihin. Sen jälkeen voit (julkaisijana) lisätä linkit kotisivuillesi, blogiin, sähköpostiin tai esim. Facebook-sivulle.

Tarvitset jonkin median (kotisivut, blogi, uutiskirje, Facebook-sivu) jolla tavoitat ihmisiä. Minä olen keskittynyt luomaan erilaisia vertailusivustoja ja tietopaketteja, joista linkkaan pääasiassa verkkokauppoihin.

Lainaguru.fi on yksi affiliate markkinointi -sivustoistani.

Kuten yllä olevasta kuvasta näkyy, ei tämä ole mikään Get Rich Overnight -homma, vaan yleensä se on pitkä ja kivinen tie joka tuottaa vasta kuukausien päästä. Kotisivujen tai blogin perustaminen on nykypäivänä helppoa ja se onnistuu ilman koodaustaitoja. Sen sijaan liikenteen hankinta sivustolle on haaste.

Pat Flynn kiteyttää tämän hyvin lauseella Work Hard Now and Reap the Benefits Later.

Lisätietoa kumppanuusmainonnasta löytyy mm. tällä sivulla.

Tutustu minun kokemuksiin

Olen ollut aktiivinen julkaisija vuodesta 2015 lähtien. Kaikki alkoi yhdestä sivustosta, mutta nykyään pyöritän lähemmäs 20 sivustoa. Affiliate markkinointi on minulle tapa päästä eroon konsultin työstä – älä käsitä väärin, pidän työstäni mutta haluan vielä enemmän vapautta. Ja sitä saa passiivisella tulolla.

 1. wp-teemat.fi (myyty 09/2019)
 2. tradgardspaviljonger.se
 3. sup-laudat.fi
 4. actionkamerat.fi
 5. aggregaatit.com
 6. digikurssi.fi
 7. elverkpro.se
 8. garagetalt.se
 9. gasolgrillpro.se
 10. gasolkylskåp.com
 11. halkomakone.fi
 12. kaasujääkaappi.fi
 13. kamerakopterit.fi
 14. klapikoneet.com
 15. lainaguru.fi (myyty 09/2019)
 16. lumilinkovertailu.fi
 17. makuualusta.fi
 18. parasta.fi
 19. paraswebhotelli.fi (myyty 09/2019)
 20. paviljongit.fi
 21. rahaanetista.fi
 22. snöslunga.com
 23. sup-brada.se

Otathan minuun yhteyttä mikäli sinua kiinnostaa yhteistyö sivustojeni kanssa. Olen avoinna kaikille ehdotuksille. Mikäli olet mainostajan roolissa, voit myös rekisteröityä yllä oleviin affiliate-verkkoihin ja etsiä minut käsiini sitä kautta.

Psst… haluaisitko oppia tekemään affiliate-markkinointia ja tienaamaan rahaa nettisivujen kautta? Liity valmennukseen jossa opetan sinulle keinot joilla minä tienaan tuhansia euroja kuukaudessa.

Älä missaa tilaisuuttasi - pyydä tarjous nyt

Valitsen asiakkaani tarkkaan ja otan vastaan vain rajoitetun määrän uusia toimeksiantoja joka kuukausi. Sinun kannattaa heti kysyä pystynkö auttamaan teitä - lupaan vastata jokaiseen tarjouspyyntöön.

Luen sähköpostia 2 krt päivässä ja pyrin aina vastaamaan 24 tunnin kuluessa.