Wincher

Wincher – työkalu avainsanojen seurantaan

Wincher on verkkopohjainen työkalu avainsanojen seurantaan, eli työkalulla käytännössä mitataan hakukoneoptimoinnin tuottamia tuloksia.

Työkalu näyttää millä sijalla sivustosi näkyy milläkin avainsanalla. Voit syöttää Wincheriin loputtoman määrän avainsanoja ja seurata niiden kehitystä jopa 2 vuoden ajalta.

Tämän hetkisen sijainnin lisäksi Wincher näyttää kuinka monta hakua avainsanoilla tehdään keskimäärin per kuukausi ja miten sivustosi sijoitus on kehittynyt viimeisen viikon tai kuukauden aikana (esim. noussut 10 sijaa sanalla autonkorjaus helsinki).

Wincherin ominaisuudet

Työkalua tarjoaa useita hyödyllisiä ominaisuuksia, joita ei löydy Google Webmaster Toolsista:

  • avainsanojen seuranta jopa 2 vuoden ajalta,
  • PDF- ja CSV-raportit,
  • taulukko jossa voit analysoida avainsanojen tehokkuutta,
  • loputtoman määrän domaineja seuranta,
  • seuraa myös kilpailijoiden kehitystä samoilla avainsanoilla,
  • helppo avainsanojen lisäys (voit ladata satoja avainsanoja kerralla esim. excelistä)

Wincher avainsanojen seurantaan

Wincher hinta

Wincher on huomattavasti edullisempi verrattuna muihin samaan tarkoitukseen soveltuviin työkaluihin. Työkalu maksaa 6€ per kuukausi, joka kattaa yhden domainin ja loputtoman määrän avainsanoja. Mikäli kaipaat lisää domaineja, on yhden domainin hinta 2€/kuukausi. Jos tarvitset yli 10 domainia, on lisädomainin hinta enää vain 0,50€/kuukausi/domain.

Työkalusta on myös ilmaisversio saatavilla.


Sampsa Vainio

30-vuotias yrittäjä, freelanceri & digitaalisen markkinoinnin konsultti Helsingistä. Blogissani pyrin jakamaan parhaat vinkkini internetmarkkinoinnin parantamiseen ja tuottavuuden maksimointiin.

comments powered by Disqus